TelèfonTruca'ns: +34 93 450 34 56 CAT / ES


Image

Odontologia preventiva i conservadora:

Creiem que el millor tractament és la prevenció, per això, recomanem fer-se una revisió i una higiene anuals. Amb aquesta revisió podem detectar càries incipients i altres problemes, i així tractar-los abans de que empitjorin i requereixin tractaments més complicats i cars. Moltes càries resten amagades durant molt de temps, de manera que van creixent i destruint els teixits dentals fins arribar a produir un forat considerable i/o afectar el nervi dentari. En una càries detectada a temps el tractament a realitzar és una obturació, consisteix en netejar el teixit cariat i substituir-lo per un material restaurador (generalment composite). En canvi, quan la càries creix i progressa fins arribar al nervi dental el tractament requereix ja una endodòncia i una posterior reconstrucció.


Estètica dental:

A banda de tenir una bona salut bucodental sabem la importància que té actualment l'estètica i imatge personal, per això volem que els nostres pacients somrigut sense por a ensenyar les seves dents. Oferim solucions per a tot tipus de problemes estètics: malposicions, diastemes, falta de dents, taques, dents fosques... tots aquests problemes poden tractar-se, sempre de la manera més conservadora possible, amb corones de di-silicat, caretes de ceràmica, ortodòncia, implants, blanquejaments, etc. Explica'ns què et preocupa i buscarem la millor solució per a tu.Implantologia i cirurgia:

Els implants dentals són cargols de titani que es col·loquen en l'ós alveolar per tal de substituir les peces que s'han perdut, el cargol vindria a ser l'arrel de la dent. Un cop col·locat, l'implant ha de integrar-se completament dins de l'ós (procés d'osteointegració) per tal de que no hi hagi rebuig i l'implant fracassi. Damunt d'aquests cargols anirà la corona dental o pròtesis, que simularà la dent perduda. A la nostra clínica només col·loquem implants de primera qualitat, que ens asseguren una correcta osteointegració, per això estan garantits de per vida.

En els casos que no hi ha ós suficient per a la col·locació d'implants es valora la possibilitat de col·locar ós artificial, membranes, o la realització de cirurgies com elevacions de si.


Ortodòncia:

Amb l'ortodòncia aconseguim col·locar les dents en una posició correcta, no només estèticament sinó també funcionalment. Quan les dents no encaixen bé no només són un problema estètic sinó que pot comportar diferents problemes funcionals més greus com erosions dentals, patologia de la articulació temporomandibular, problemes periodontals, etc. A la nostra clínica treballem amb ortodòncia fixe (sistema Damon), ortodòncia removible i ortodòncia miofuncional.


Periodòncia:

Image
Una higiene correcta es de vital importància per al manteniment d'una bona salut bucodental. Les patologies bucals no afecten només a les nostres dents sinó també a les genives. Tenir unes genives sanes és de vital importància ja que aquestes són la base i el sostén per al es nostres dents. El primer signe que ens mostra que les genives no estan sanes és el sagnat al raspallat. Actualment cada vegada hi ha més pacients amb malaltia periodontal, una malaltia que afecta a les genives i ós que suporten les dents, essent la primera causa de pèrdua dentària. La periodontitis és una malaltia d'origen multifactorial però sabem que una higiene correcta és essencial per frenar la malaltia i evitar la seva propagació. El tractament periodontal consisteix en fer una neteja profunda de les nostres dents, eliminant la tosca i les bactèries que es dipositen sota les genives (raspat i allisat radicular). El tractament es realitza sota anestèsia local.


Pròtesis:

Amb la pròtesis busquem substituir una o varies peces que s'han perdut, a vegades la dentadura completa. Entenem que una pròtesis no pot ser com una dent natural però nosaltres treballem per a que sigui el més semblant possible, no només estèticament sinó també funcionalment. Oferim pròtesis completes i parcials removibles, sobre implants, i pròtesis fixes, ponts i corones. Treballem amb diferents materials com el di-silicat, un material dur i resistent que permet realitzar corones sense metall, permetent una correcta estètica i funcionalitat. No dubtis en preguntar i informar-te dels diferents tipus i materials que disposem per tal d'aconseguir la millor pròtesis per a tu.


Sedació:

Sabem que la visita a l'odontòleg genera por i estrès a molts pacients, sobretot en el cas de tractaments complicats i de llarga duració com algunes cirurgies. Per això, oferim la possibilitats de realitzar els tractaments sota sedació. Es tracta d'una sedació conscient per reduir els nivells d'estrès i ansietat, el pacient estarà despert i conscient en tot moment, però de manera relaxada i tranquil.la. La sedació la realitza un metge anestesista. Un cop finalitzat el tractament el pacient pot marxar a casa sense problemes.


Image